12/05/2010

5 December - ILSKA

Tagen av mig
Kollade nyss på filmen Juarez de försvunna. Det är nog den värsta filmen jag har sett, aldrig sett en lika hemsk film som  är baserad på riktiga händelser. Den handlade om kvinnomisshandel och våldtäkter i Mexico.
Hur många kvinnor är oroliga för att utsättas? För att bli våldtagna eller misshandlade när de är på väg hem eller bara helt enkelt bli utnyttjade av en person som ligger de väldigt nära.Den rädslan har nog alla kvinnor både unga och gamla. Och det finns faktiskt ingen lösning och det här, för våldtäkter och misshandel är nånting som händer i hela världen, det är inte nånting som bara händer i Mexico.
Hur sjuk kan man vara, om man våldtar ett barn, en kvinna?! Hur fan tänker man då?
Hur jävla sjuk i huvudet är man om man njuter av att ha sex med nån som inte vill? 
Sex ska vara nånting underbart, och ingen verkligen ingen ska tvinga nån till sex.. Och de som gör det förtjänar det värsta som finns. Finns verkligen inga ord för att beskriva hur mycket jag hatar dom där äckliga kvinnomisshandlare,pedofiler,våldtäktsmän  DOM BORDE DÖ! Finns inte tillräckligt med straff åt såna människor, för deras fucking fel sitter i hjärnan och inget verkligen inget kan ta bort deras sjuka tankar.
De våldtar, misshandlar osv. Och vad händer sen? Idioterna får max 4 år i fängelse sen är de fria igen och fortsätter.. men vad händer då dom drabbade, som aldrig mer kommer få nå ro, som kommer gå runt och vara rädda för resten av deras liv?

3 kommentarer:

Emma A sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
thesswester - inte som alla andra sa...

sv: hihi tack sötnos! :) jodå det är fint, det rullar på :) själv?

Emelie sa...

sv: tack så mycket :)